Deservire tehnica si reparatia utilajului

Un element indispensabil din procesul de muncă a unei întreprinderi este deservirea tehnică și reparația utilajului, care reprezintă un complex de operații de menținere în funcțiune și a integrității utilajului. Deservirea la timp a utilajului garantează atingerea rezultatelor dorite și previne cheltuirea unor sume enorme pentru achiziționarea unui aparataj nou.

Compania „Exposistem Nord” efectuează o gamă variată de lucrări, începând cu deservirea și menținerea în funcțiune a utilajului, până la modernizarea și reparația acestuia.

Lucrările de profilaxie sunt destinate menținerii în funcțiune a utilajului și cuprinde o serie de operații pentru a preîntâmpina situații de avarie în procesul de muncă și pentru a prelungi durata de viață a utilajului.

Compania oferă de asemenea și servicii de modernizare și reparație a utilajului ieșit din funcțiune.    Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!