Role transportoare

Transportorul cu role este utilizat pentru deplasarea pe orizontală sau sub un unghi înclinat, de maxim 15˚, a mărfii cu bucata, care se rostogolește pe rotile, adică rolele au plan de reper neted sau nervură de reazem dreaptă.

Compania noastră produce transportoare cu role de acționare și fără acționare. În cazul transportorului cu role de acționare, rolele se învârtesc cu ajutorul transmisiei prin lanț sau prin curele. Transportoarele cu role de acționar se utilizează pentru deplasarea încărcăturii pe role în regim manual. Pentru construcția acestui transportor se folosesc role cu rulmenți armați sau de alunecare. Carcasa rolgangului poate fi produsă din oțel inoxidabil durabil sau din profil de aluminiu.

Conveiorul cu role gravitaționale intră în categoria transportoarelor cu role. Modelul de bază este format din două profiluri U de oțel, paralel montate, la care se fixează rolele transportorului. Între ele, profilurile U sunt fixate cu ajutorul bârnelor. Acest tip de conveior cu role este utilizat frecvent pentru transportarea mărfurilor mici pe distanțe scurte. Transportarea încărcăturilor poate fi făcută manual sau sub influența forței de greutate a încărcăturii transportate. În cazul transportorului cu role gravitaționale (cu panta de 2˚), rolele încep să se învârtă sub influența forței de greutate a materialelor transportate.

Compania noastră confecționează transportoare de toate dimensiunile, maximal reglate în funcție de condițiile de exploatare și dorințele clientului. Pentru confecționarea transportoarele folosim 4 tipuri de role: de transport, gravitaționale, de acționare și fără acționare, realizate din oțel inoxidabil sau din metal “negru”. De asemenea utilizăm elemente unificate, care facilitează schimbarea lungimii transportorului cu role prin asamblarea lui cu alte instalații.

Transportoarele cu role sunt confecționate sub formă de secții cu diametrul rolelor cuprins între 50mm și 125mm la intervale de 55mm/420mm. Rolele sunt confecționate din țevi de oțel.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider    Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!