Linii pentru fasiat table din rulou

Un element important în asigurarea calității oricărui produs fabricat din metal laminat, reprezintă tăierea precisă și rapidă a metalului. Pentru procesul de producție este de asemenea necesar ca tabla sa poată fi tăiată longitudinal, nu numai sub formă de rulouri de metal.

Compania „Exposistem Nord” are plăcerea de a vă oferi propriile mașini de producție destinate tăierii rulourilor metalice atât longitudinal cât și transversal.

Atunci când se proiectează mașini pentru tăierea longitudinală și transversală a tablei metalice se utilizează cele mai noi tehnologii și materiale, și în mod exclusiv mecanisme fiabile și durabile.

Achiziționând utilaje confecționate de compania noastră, afacerea dumneavoastră va beneficia de mașini fiabile pentru o perioadă lungă.

Ca orice companie care se respectă, pe lângă echipamentele fiabile, oferim și servicii auxiliare de calitate superioară, încercând să efectuăm servicii complete pentru clienți. Linia pentru fâșiat tablă din rulou, oferită de „Exposistem Nord”, include absolut toate elementele necesare pentru începerea imediată a activității de lucru la scurt timp după instalarea acesteia.

De exemplu, linia pentru fâșiat tablă din rulou de 35kW, în configurație maximă include următoarele componente:

  • Dublu consola decoiler – 5.5kW, 1400kg;
  • Roll Forming Mill – 7.5kW, 8150kg;
  • Implementarea proiectului;
  • Foarfece – la cererea clientului linia de tăiere poate fi echipată cu foarfece cu acționare hidraulică sau electromecanică ;

Sistemul de control automat permite exercitarea controlului asupra liniei pentru fâșiat table din rulou atât în mod manual cât și în mod automat.

În plus, noi oferim servicii profesionale pentru instalarea și lansarea liniei pentru fâșiat table din rulou, de asemenea oferim și servicii de întreținere necesare.    Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!