Transportoare cu banda

Transportor cu banda

Transportoarele cu bandă se folosesc pe larg în industrie pentru transportarea materialelor de la un mijloc de producție la altul. Acestea, în funcție de necesități, pot avea diverse tipuri de benzii transportoare. Pentru transportarea sub unghi, este folosită banda de cauciuc șevron.


Role transportoare

Role transportoare

Transportoarele cu role sunt destinate deplasării pe orizontală sau sub un unghi mic a produselor cu bucata. Ele pot fi gravitaționale sau de acționare. Cele din urmă sunt puse în mișcare cu ajutorul transmisiei prin lanț sau curele.


Elevatoare cu cupe

Elevatoare cu cupe

Elevatoarele cu cupe se folosesc la transportarea produselor la diferite înălțimi și pot fi atât verticale cât și oblice. Sunt utilizate frecvent pentru transportarea cerealelor în silozuri pentru păstrare, dar și în industria de materiale de construcție.


Transportoare cu raclete

transportoare-cu-raclete

Transportorul cu raclete este un dispozitiv cu acțiune continuă, care utilizează racletele pentru transportul produselor.


Transportoare elicoidale - Snecuri

Transportoare elicoidale sau snecuri

Șnecurile sunt foarte des utilizate în cele mai diverse domenii ale industriei. Ele sunt diferențiate după mărime și materialul din care sunt confecționate. Pot fi orizontale, înclinate și verticale. Sunt utilizate frecvent datorită simplității dispozitivului și ușurinței descărcării intermediare.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/x23utljm/public_html/contactform.php on line 5Mesajul: