Deservire tehnica si reparatia utilajului

Un element indispensabil din procesul de muncă a unei întreprinderi este deservirea tehnică și reparația utilajului, care reprezintă un complex de operații de menținere în funcțiune și a integrității utilajului. Deservirea la timp a utilajului garantează atingerea rezultatelor dorite și previne cheltuirea unor sume enorme pentru achiziționarea unui aparataj nou.

Compania „Constructia Modern” efectuează o gamă variată de lucrări, începând cu deservirea și menținerea în funcțiune a utilajului, până la modernizarea și reparația acestuia.

Lucrările de profilaxie sunt destinate menținerii în funcțiune a utilajului și cuprinde o serie de operații pentru a preîntâmpina situații de avarie în procesul de muncă și pentru a prelungi durata de viață a utilajului.

Compania oferă de asemenea și servicii de modernizare și reparație a utilajului ieșit din funcțiune.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/x23utljm/public_html/aside.php:1) in /home/x23utljm/public_html/contactform.php on line 5

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/x23utljm/public_html/aside.php:1) in /home/x23utljm/public_html/contactform.php on line 5

Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/x23utljm/public_html/contactform.php on line 5Mesajul: