Mixer panglica cu un snec

Mixer panglica cu cun snec

Mixerul panglică sau ribbon mixer este folosit pe larg la amestecarea diferitelor substanțe în scopul obținerii unui produs omogen. Poate amesteca substanțe atât uscate cât și semi-umede.Mixer panglica cu 2 snecuri

Role transportoare

Acest tip de mixer permite atingerea omogenității maxime când e nevoie de a amesteca o cantitate mică de substanță în una mult mai mare. Este un utilaj indispensabil în industria farmaceutică, alimentară și a materialelor de construcție.

Mixer conic

mixer de tip con

Acest tip de mixer este confecționat în formă de con. În tub se rotește un arbore cu palete care deplasează și amestecă materialele. Este folosit la producerea materialelor prime în industria farmaceutică, mortarului uscat, produselor chimice, materialelor de construcție.Mixer de tip V

Mixer de tip V

Mixerul de tip V este un utilaj foarte eficient pentru amestecarea pulberii uscate sau pentru lubrifierea acesteia. Asigură cele mai bune rezultate la amestecarea pulberii uscate datorită unei viteze mari și formei tubului.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/x23utljm/public_html/contactform.php on line 5Mesajul: