Construct expo 2013

Loading

Construct expo

Eventul Construct Expo 2013

Construct expo
Romexpo
expozitii 2013
expozitie

Compania "Constructia Modern" incearca sa urmareasca ultimele tendinte din sfera industriei si sa invete noi tehnici si tehnologii pentru ca produsele create sa raspunda tuturor cerintelor si standardelor europene. In acest sens, compania a luat parte la expozitia internationala "Construct Expo" care reprezinta un tirg de echipamente, utilaje si materiale de constructie. Expozitia a avut loc intre 18 si 21 aprilie 2013 la care au participat peste 300 de companii si circa 17000 de oameni, iar suprafata expozitionala a constituit 11000 m2.

La aceasta expozitie au au fost prezentate publicului cele mai noi tehnologii destinate constructiilor care diminuiaza semnificativ timpul de constructie unei case si ofera noi oportunitati si posibiltati.

In cadrul expozitiei a avut loc si a XVIII-A editie ROMTHERM care reprezinta o manifestare unica a sistemelor de racire, incalzire si conditionare a aerului. Publicul a putut afla ultimile inovatii din acest domeniu si care sunt posibilitatile de a reduce considerabil facturile pentru energie electrica.

La expozitie au fost prezente si tirguri dedicate amenajarii gradinelor precum "Expo Flowers & Garden". Aici publicului au fost prezentate numeroase tipuri de flori si arbusti, dar si ultimele tendinte si tehnici de amenajare a unui spatiu verde. Punctul culminant al expozitiei a fost prezentarea plantelor aeriene care nu au nevoie de sol si apa fiind perfecte pentru inverzirea locuintelor la bloc.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/x23utljm/public_html/contactform.php on line 5Mesajul: