Epurator pentru curatarea benzilor

Loading
Dispozitiv de curatare a benzii transportoare

Epurator de banda

Curatarea benzii transportorului

Epurator de banda

Transportor cu banda cauciuc

Transportor industrial cu banda de cauciuc

Curatarea benzii de cauciuc de impuritati

Banda transportoare

Transportor industrial

Curatare banda de cauciuc chevron

Pentru o durată de serviciu mai îndelungată și asigurarea unui lucru bun este nevoie de curățarea suprafeței benzii de la materiale aderate. Dispozitivele epuratoare asigură practic o curățare ideală la o nevătămare maximă a benzii, construcția lor este simplă și foarte fiabilă în lucru. Curățarea suprafeței de la încărcături aderate umede, așa ca creta și argila și a celor înghețate provoacă cele mai mari greutăți.

În conveioarele noastre cu benzi se folosesc următorii epuratori de benzi:

  • Instrumentele de curățare cu raclete se folosesc pentru materialele slab aderate (minereu ,cărbune).
  • Epuratori cu perie se folosesc în general pentru curățarea încărcăturilor pulverulente sau slab aderate. Ele sunt folosite în combinare cu raclete de curățare grosieră.
  • Epuratoare cu role a benzilor pentru transportoare se produc în formă de rolă-suport cu discuri metalice sau din cauciuc, care se fixează pe ramura de jos a benzii. Discurile epuratorului, alunecând pe bandă, o curăță. Pentru curățarea benzilor de la materiale puternic aderate în timpul iernii se folosesc epuratori cu role și palete.
  • Epuratoarele de benzi vibrante se folosesc pentru curățarea încărcăturilor pulverulente , care se desprind ușor de banda pentru transportoare la agitare (nisip uscat, cărbune).
Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/x23utljm/public_html/contactform.php on line 5Mesajul: